Klubová výstava KCHHMO Kelč + víkend v Majesty

O víkendu jsme se Bellou a Kubou opět vydali směr Morava, tentokráte pomazlit se se štěňátky od Berry, a na naši první klubovou výstavu do Kelče.

Štěňátka jsou k sežrání, jak jinak, a člověk by si nejraději vzal všechny domů :-) Zkusili jsme nafotit nějaké postojovky, takže o zábavu bylo postaráno :-)

Na výstavě byla Bella nahlášená do třídy pracovní. Konkurence veliká, přísná a velmi uznávaná rozhodčí Mrs. Zsuzana Balogh (HU), ale podařilo se neskutečné, Bella získala V1, CAC a třídu vyhrála. Titul nejkrásnější fena výstavy prohrála doslova "o prsa", má hold o malinko menší předhrudí :-) Ale jinak z ní byla paní rozhodčí nadšená a v podstatě jí nic nevytkla.

Bellu si dále půjčila Vendulka do soutěží junior handlingu a vedlo se jim parádně! A aby toho nebylo málo, zrzka se ještě proběhla v soutěži o nejlepší chovatelskou stanici, kde Majesty Thug obsadila nádherné 3.místo, a také s tatínkem Rodym (Aranyvadász Nimrod) o nejlepšího plemeníka (táta se zúčastnil s 12 potomky!), kde samozřejmě vyhráli !