NVP Ostrava + návštěva Majesty Thug

Víkend 8.-10.4.2016 jsme strávili na Moravě. Jednak u důvodu výstavy psů v Ostravě, ale hlavně jsme se jeli podívat na štěňátka v Majesty Thug!

Výlet nám trochu zkomplikovaly neštovice, které chytl junior, takže jsme museli trochu překopat plány. Během výstavy jsme ho nechali u babi a dědy v Odrách, kde se měl nakonec ze všech nejlíp, protože počasí nám v sobotu absolutně nepřálo a my celý den promrzli v dešti.

Maďary posuzoval p. Luděk Müller, a to velmi přísně, mnoho pejsků si odneslo VD nebo V bez titulu. Celkově zadal pouze 4 tituly, i naše třída se obešla bez. Bella poprvé běžela v mezitřídě, nakonec s výsledkem V2.

Bellu nám opět perfektně předvedla Bára (Bax Hostýn Hunter), a protože je to člověk podnikavý, přihlásila Bellu a Baxe do závěrečných soutěží o Nejhezčí pár. Byla to pro všechny premiéra, k našemu překvapení bylo nahlášeno 23 párů a naši zrzci si vyběhali krásné 6. místo!

Pak už jsme frčeli pro Kubu a hurá do Petřvaldu! Štěňátkům je zhruba 6 týdnů, už to jsou pěkní ďáblíci, ale ještě ne ty pravé žravé piraně, takže jsme je řádně opusinkovali, pomuchlovali, Bella si pohrála se ségrou Berry, máma a babi to všechno v klídku pozorovali z povzdálí a mysleli si asi svoje :-) Sešli jsme se tam s Baxíkovcema a Miušovcema, Janča nás opět zavalila jídlem, takže jsme v neděli ráno odjížděli s pár kily navíc :-)

Super víkend a snad se poštěstí ho brzy zopakovat!