Prague Expo Dog Double CACIB - Mezinárodní výstava psů, + výběr do chovu

V sobotu 31.10.2015 jsme se zúčastnili naší první mezinárodní výstavy psů, a to v Praze na Letňanech. Protože jel i kámoš Bax Hostýn Hunter, využila jsem sobecky opět Barunčiných služeb a Bellu předváděla ona :-)

Posuzoval pan rozhodčí MVDr. Miroslav Kalich, pejsky sice nechal běhat poměrně hodně koleček a dlouze si je vždy všechny prohlížel, ale jinak byl velmi příjemný. Bax samozřejmě OPĚT vyhrál xy titulů a tím se z něj celkově stal Grand Šampion ČR, což znatelně zlepšilo náladu Báry a přestala být tolik nervózní :-) Bella se moc nadšeně v kruhu netvářila, výstavy ji viditelně moc nebaví, ale běhala a stála krásně, trochu pokukovala po paničce, což ji na chvíli rozhodilo, ale Barča je profík a hned ji zase srovnala do latě :-)

Shrnuto, dostali jsme krásný posudek a umístění V2. Prý malinko menší předhrudí, a proto ji nemůže dát V1, jinak se moooc líbila :-)

 

Při výstavě se také pořádal klubový výběr do chovu, který je jednou z podmínek pro uchovnění. Bella prošla "levou zadní" a dostala hezké razítko do průkazu původu :-)