Výcvikový tábor Žlutice 2015

V srpnu se panička s Bellou zúčastnila týdenního výcvikového tábora ve Žluticích, který pořádali Zuzka a Viktor Veselí. Byla to naše premiéra a cílem bylo naučit se toho co nejvíce pro zkoušky vloh, které chceme absolvovat na podzim.

Celý týden panovalo vedro, psiska toho měli dost už druhý den. Vždy jsme se snažili co nejvíce schovat do stínu, ale i ty chvilky, kdy jsme vyběhli na pole vyzkoušet si hledání a vystavení, stály za to, a člověk mohl jít rovnou do sprchy.

S Bellou jsme byli ve skupince "pro začátečníky", vedla nás Zuzka, a za ten týden se Bella mimo jiné naučila chodit s aporty, které jsme předtím zkoušeli jen jednou. Člověk by nevěřil, jakou dá práci psa naučit aport vůbec vzít a držet, a pak aby s ním začal chodit :-) Bella dělala "sádrového psa", odmítla se s aportem v tlamě pohnout, aby jí náhodou nevypadl...

Vyzkoušeli jsme si hledání a vystavení bažanta a králíka. Klidy nám bohužel prozatím moc nejdou, jakmile se zvěř pohne, Bella skočí, takže do zkoušek musíme pilovat a pilovat!

 

Potkali jsme plno nových kamarádů, zažili spoustu legrace, a příští rok, jestli se bude tábor pořádat, jedeme zase!

Odkaz na fotky:

 www.zonerama.com/FotkyBekky/Album/894833